flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості у Ружинському районному суді

21 березня 2019, 16:13

До Ружинського районного суду Житомирської області завітали школярі, учні 5-Б класу Ружинської гімназії на "Урок справедливості".   

Юних гостей привітно зустріли прес-секретар Добровіцька Л.С. та головний спеціаліст Горбатюк П. В.,  які розповіли дітям про роботу установи,   ознайомили з атрибутами судової влади, оглядаючи мантію та нагрудний знак, звернули увагу на основне завдання правосуддя, провели їм екскурсію судом, детально розповіли чим займаються в установі.   

 Школярі  разом зі вчителем Кулибабою Наталією Анатоліївною взяли активну участь у обговоренні тематичного мультфільму, який було продемонстровано на «уроці справедливості», висловили своє бачення щодо шляхів розв’язання суперечок та спробували себе у ролі суддів. Діти розділились на дві команди і кожна наводила  вагомі аргументи на підтримку своєї сторони.   

В кінці уроку школярі стали членами «Клубу справедливців», отримали пам’ятні наліпки та диплом про участь класу в проекті.

         Нагадуємо, що проведення Всеукраїнської акції "Урок справедливості" ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України (АРССУ) за підтримки Ради суддів України (рішення РСУ від 17.09.2018 №59).

 

Прес-секретар                                                                                                             Ружинського районного суду