flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду викликається в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Паламарчук Катерина Петрівна

18 квітня 2024, 16:35

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває позовна заява: Нікурадзе Ольга Миколаївна до Ружинської селищної ради, треті особи: Нікурадзе Дмитро Альошович, Нікурадзе Маргарита Дмитрівна, Нікурадзе Емма Дмитрівна, Паламарчук Катерина Петрівна про визнання нечинним рішення виконавчого комітету Ружинської селищної ради Житомирської області №16 від 22.01.2022 року.

Cудове  засідання   призначено на 11  год. 00 хв. 02 липня  2024 року.

В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область викликається в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог: Паламарчук Катерина Петрівна, зереєстроване місце проживання: с.Ягнятин Бердичівського району Житомирської області.

 

Третій особі надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

 

У випадку неявки третьої особи в дане  судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами.

 

 

 

 

            Суддя                                                                                      О.В. Митюк