flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості в Ружинському районному суді для учнів четвертих, шостих класів Зарічанської загальноосвітньої школи Ружинського району Житомирської області

27 грудня 2018, 17:09

Почуття справедливості, поваги до суду, законів, людей, необхідно виховувати змалку та розповідати зрозумілою мовою.  

 

27 грудня 2018 року  знову з радістю  Ружинський районний суд Житомирської області приєднався до всеукраїнської акції "Урок справедливості", ініційованої Асоціацією розвитку суддівського самоврядування та  відчинив  двері для учнів четвертих, шостих класів Зарічанської загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів Ружинського району Житомирської області. 

Юних гостей, зустріли заступник керівника апарату (прес-секретар)                      Добровіцька Л.С. та головний спеціаліст Горбатюк П. В., які у ході розмови з учнями, ознайомили дітей з легендою про давньогрецьку Феміду - Богиню Правосуддя,  з місією суду в суспільстві та провели їм екскурсію судом, надали їм  змогу випробувати себе в ролі судді. Школярі активно приймали участь у дискусії разом з директором школи Зарічанської загальноосвітньої школи  Божко Вірою Мефодіївною та  вчителем Мартинюк Світланою Анатоліївною та допомагали героям мультфільму справедливо вирішити спір, який виник у мультфільмі «Кінь проти хом’яка».

До цікавого спілкування з дітьми приєднався адвокат Омельчук Віктор Олександрович, який поділився особливостями роботи адвоката.

 Тепер діти знають, що коли виникає спір, його має вирішити суддя.                                                На завершення  спільне фото!

Прес-секретар                                                                                                             Ружинського районного суду