flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урок справедливості в Ружинському районному суді

12 жовтня 2018, 15:24

 

Ружинський районний суд приєднався до Всеукраїнської акції «Урок справедливості» для школярів 1-4 класів

       Асоціація розвитку суддівського самоврядування України проводить Всеукраїнську акцію для школярів 1-4 класів «Урок справедливості». Для підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів України Ружинський районний суд   долучився  до акції та підтримав ініціативу проведення уроків. 

            12 жовтня  2018 року на «Урок справедливості»  учні  4-А класу  Ружинської гімназії в супроводі  класного керівника Стрійльчук Світлани Миколаївни  завітали в суд. Юних гостей, зустріла заступник керівника апарату Добровіцька Л.С., яка у ході розмови з учнями, ознайомила дітей з місією суду в суспільстві.

            Заступник керівника  радо спілкувалася  з дітьми, провела їм екскурсію судом, детально розповіла чим займаються в установі, надала їм  змогу випробувати себе в ролі судді. Школярі активно приймали участь у дискусії та допомагали героям мультфільму справедливо вирішити спір, який виник у мультфільмі «Кінь проти хом’яка»..

Школярі залишали стіни суду задоволені та сповнені приємних вражень від побаченого та почутого.

Наприкінці заходу учні сфотографувались на пам’ять.

Прес-секретар                                                                                                             Ружинського районного суду