flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідачів Домашину Світлану Віікторівну та Домашина Святослава Олександровича

26 червня 2020, 12:29

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває цивільна справа №291/1260/19 2/291/63/20 за позовом органу опіки і піклування Броварської РДА  Київської області в інтересах неповнолітнього Домашина Андрія Святославовича, 3-я особа Орган опіки і піклування Ружинської РДА  до Домашиної (Архипчук) Світлани Вікторівни , Домашина Святослава Олександровича  про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, судове засідання призначено  на 12 год. 15 хв. 03 липня 2020 року.

            В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт.Ружин, Житомирська область, викликається в якості відповідачів  - Домашина (Архипчук ) Світлана Вікторівна, 1986 року народження та Домашин Святослав Олександрович, 21.04.1978 року народження.

            Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

            У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

 

Суддя                                                                                                      О.В. Митюк