flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Луковського Леоніда Геннадійовича

08 листопада 2019, 12:40

Оголошення про виклик до суду відповідача Луковського Леоніда Геннадійовича

Ружинський  районний суд Житомирської області повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває цивільна справа за позовом ТОВ «Житомиргаз Збут» до Луковського Леоніда Геннадійовича про стягнення заборгованості за спожитий газ , яка відкрита за правилами  спрощеного позовного провадження з викликом сторін  в судове засідання , яке призначено на 16 годину 00 хвилин 06 грудня 2019 року.

В дане судове засідання у вищевказаній справі , що відбудеться в приміщенні  Ружинського районного суду Житомирської області за адресою : вул.. О. Бурди , 37 , смт Ружин  , Житомирської області , викликається в якості відповідача – Луковський Леонід Геннадійович , 03.06.1967 року народження , останнє місце реєстрації  за адресою : вул.. Польова , 6 с. Вчорайше , Ружинського району , Житомирської області, 13610.

Відповідачу Луковському Л.Г. , надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали  суду про відкриття провадження по справі.

У випадку  неявки відповідача  в судове засідання , судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .