flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Нагорняк Наталію Миколаївну , Нагорняк Ганну Петрівну

10 травня 2019, 14:34

С У Д О В И Й   В И К Л И К

 

              Ружинський районний суд Житомирської області викликає Нагорняк Наталію Миколаївну  , Нагорняк Ганну Петрівну в судове засідання , як боржника по цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія"Довіра та Гарантія", первісний стягувач-1 :Публічне акціонерне товариство "Райффайзен Банк Аваль" , первісний стягувач 2 : Публічне акціонерне товариство "Комерційний Індустріальний Банк" , боржники : Нагорняк Наталія Миколаївна , Нагорняк Ганна Петрівна про заміну стягувача , яке відбудеться

28 травня      2019 року о 16 годині 00 хвилин в приміщенні суду за адресою ; 13601 , смт Ружин, вул. О. Бурди , 37 , Житомирської області .

   У відповідіності до ч. 11 ст. 128 ЦПК  України  з опублікуванням оголошення про виклик , відповідач вважається повідомленим про дату , час і місце розгляду справи .

   Згідно ч. 3 ст. 131 ЦПК України , учасники судового процесу зобов"язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки, вважається , що учасник судового процесу не з"явився в судове засідання без поважних причин.

   Відповідно до п.1 ч. 3 ст. 223 ЦПК України , у разі  неявки в судове засідання без поважних причин , або без повідомлення причини неявки відповідачем , суд  розглядає справу за його відсутності .         

 Суддя                                                                            М.М. Грек