flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду викликається в якості особи, яка притягається до адміністративної відповідальності  —  Іваничко Василь Олексійович

20 травня 2024, 14:23

Оголошення

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває справа про адміністративне правопорушення відносно Іваничка Василя Олексійовича за ч.2 ст. 173-2  КУпАП, призначена до розгляду на 09 год. 00 хв. на 24 травня 2024року.

В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область, викликається в якості особи, яка притягається до адміністративної відповідальності  —  Іваничко Василь Олексійович, 01.01.1998 року народження, остання відома адреса проживання: вул. Сквирська , 141, с. Заріччя, Бердичівський район, Житомирська область.

У випадку неявки Іваничка Василя Олексійовича в дане судове засідання судом може бути здійснено розгляд справи за відсутності особи, яка притягається до адміністративної відповідальності за наявними у справі доказами.

Суддя                                                             О.В.Митюк