flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду в якості 3-ї особи: Приватний нотаріус житомирського міського нотаріального округу Горай Олег Станіславович

16 жовтня 2023, 16:09

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває позовна заява: Верби Владислава Васильовича, представник позивача – Мотальова-Кравець Валерія Юріївна до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК«Онлайн Фінанс», третя особа: Приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Горай Олег Станіславович, Приватний виконавець виконавчого округу Житомирської області Лужинецький Павло Вікторович про  визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Судове засідання призначено на 10 год. 30 хв. 19 січня 2024 року.

            В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт Ружин, Житомирська область викликається в якості 3-ї особи: Приватний нотаріус житомирського міського нотаріального округу Горай Олег Станіславович, фактичне місце знаходження: вул. Велика Бердичівська, буд.35, м. Житомир, Житомирська область.    

            Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

            У випадку неявки відповідача в дане  судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалам

 

            Суддя                                                                                      О.В. Митюк