flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду 3-ї особи Поліщук Людмили Миколаївни

06 вересня 2023, 12:35

           Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває  цивільна справа за позовною заявою : Нестирука Сергія Миколайовича, представник позивача Руденко Зоя Борисівна до Ружинської селищної ради, треті особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Ружинський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Бердичівському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Поліщук Людмила Миколаївна, Нестерук Вадим Миколайович

про встановлення факту родинних відносин.

 Судове   засідання   призначено на 11  год. 00  хв. 31 жовтня  2023 року.

            В дане       судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. Соборна, 37, смт. Ружин, Бердичівського району Житомирська область викликається  в якості 3-ї особи:Поліщук Людмила Миколаївна,фактичне місце проживання: вул. Богдана Хмельницького10,кв.80, м.Київ.

            Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.

            У випадку неявки відповідача в дане   судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалам

Суддя                                                                                                  О.В.Митюк