flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача   Яомоленка Олександра Володимировича

30 червня 2023, 11:59

Оголошення про виклик до суду відповідача   Яомоленка Олександра Володимировича

 

               Ружинський районний суд Житомирської області , повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа № 291/632/18 номер провадження 2/291/2/23   за позовом Заруднього Павла Сергійовича до Ярмоленко Лариси Степанівни, Ярмоленко Олександра Володимировича, Ярмоленко Аліни Олександрівни, Ярмоленко Софії Олександрівни,  Ружинської селищної ради Житомирської області, Служби у справах дітей Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області про усунення перешкод у користуванні житловим будинком  .

В  судове засідання у вказаній справі призначене на 04.10.2023 року на 10 годину 00 хвилин , яке відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області , Україна за адресою: вул. О. Бурди , 37 , смт Ружин , Житомирської області , викликається в якості відповідача: громадянин Ярмоленко Олександр Володимирович,  останнє відоме місце проживання якого вул. Жовтнева, 1 с. Заріччя Бердичівського району , Жиомирської області .  

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі .

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .

Суддя                                         О.В. Митюк