flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду в якості відповідача: громадянку Російської Федерації Засової Людмили Іванівни

27 червня 2023, 16:04

Ружинський районний суд Житомирської області , повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа №291/831/23 номер провадження 2/291/287/23   за позовом Керівника Бердичівської окружної прокуратури Житомирської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до Засової Людмили Іванівни, третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю «Сігнет-Центр» про припинення права власності на земельні ділянки щляхом їх конфіскації.

В дане судове засідання у вказаній справі , що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області , Україна за адресою: вул. Соборна,37 , смт Ружин , Житомирської області , викликається в якості відповідача: громадянка Російської Федерації Засова Людмила Іванівна, 02.03.1956 року народження.

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі .

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .

 

Суддя                                                                                                               О.В. Митюк