flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду в якості відповідача: громадянин Російської Федерації Фризюк Володимир Прохорович

27 червня 2023, 13:46

Оголошення про виклик до суду відповідача   Фризюка Володимира Прохоровича

 

               Ружинський районний суд Житомирської області , повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа №291/833/23 номер провадження 2/291/289/23   за позовом Керівника Бердичівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області до Фризюка Володимира Прохоровича, третя особа на стороні відповідача Селянське (фермерське) господарство «Україна» про припинення права власності на земельні ділянки шляхом їх конфіскації   .

В дане судове засідання у вказаній справі , що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області , Україна за адресою: вул. О. Бурди , 37 , смт Ружин , Житомирської області , викликається в якості відповідача: громадянин Російської Федерації Фризюк Володимир Прохорович , останнє відоме місце проживання якої вул. Куркінскоє, 7 кв. 87 , м. Хімки , Московської області , Російська Федерація.  

Відповідачеві надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі .

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .

 

Суддя                                            О.В. Митюк