flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача передставника ПСП Агрофірама "Світанок"

11 лютого 2022, 11:49

Оголошення про виклик до суду відповідача   Приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма»Світанок»

               Ружинський районний суд Житомирської області , повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа №291/544/21 за позовом Нагорної Людмили Іванівни до Приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма»Світанок», Приватного підприємства «Ружинський край», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сігнет-центр» про визнання недійсними додаткового договору, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно записів про інші речові права та витребування земельних ділянок  ,  яка призначена до розгляду на 15 годину 30 хвилин  28 лютого 2022 року.

В дане судове засідання у вказаній справі , що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О. Бурди , 37 , смт Ружин , Житомирської області , викликається в якості відповідача Приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма»Світанок», код за ЄДРПОУ – 03754024, місце державної режстрації вул. Монастирська , 1 , с. Ковалівка , Київської області .

Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі .

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .

   Суддя                                           О.В. Митюк