flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Морозова Тетяна Дем’янівна

23 вересня 2021, 13:48

                         Оголошення про виклик до суду        Справа 291/712/21

 

        Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває позовна заява  Назаренко Катерини Василівни , представника позивача Ткачука Анатолія Олександровича до Ружинської районної державної адміністрації Житомирської області, Морозової Тетяни Дем’янівни, третя особа  Ружинська державна нотаріальна контора про визнання права власності на спадкове майно, визнання недійсним  в частині свідоцтва про право на спадщину за законом, скасування державної реєстрації, призначена до розгляду на 16 год. 00 хв. на   16 листопада 2021 року.
В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область, викликається в якості відповідача — Морозова Тетяна Дем’янівна, остання відома адреса проживання: с. Плоска, вул.Заставна,43,Бердичівський район, Житомирськаобласть13632. .
      У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

 Суддя                                              О.В. Митюк