flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача ТОВ "Сузір”я Агро”

17 березня 2021, 15:58

Оголошення

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Аграрні системні технології»,
про розірвання договору оренди земельної ділянки, та скасування запису про державну реєстрацію, та об»єднаним позовом Ярич Лідії Володимирівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Аграрні системні технології», Товариства з обмеженою відповідальністю «Сузір»я АГРО» про розірвання договору оренди земельної ділянки призначена до розгляду на 10 год.00 хв.на 04 червня 2021 року.
В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область, викликається в якості відповідача —ТОВ “ Сузір”я Агро” ,остання відома юридична адреса: вул. Центральна , 22 с. Ягнятин Ружинський район Житомирська область 13631.
Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду, або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі.
У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи.

Суддя О.В.Митюк