flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Савельєва Сергія Івановича

05 лютого 2021, 15:21

Оголошення про виклик до суду відповідача   Савельєва Сергія Івановича   

 

     Ружинський районний суд Житомирської області , повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду Житомирської області перебуває цивільна справа №755/14456/19 (2/291/45/21) за позовом Родіонової Тетяни Геннадіївни до Савельєва Сергія Івановича , третя особа Орган опіки та піклування Дніпрвської районної в місті Києві державної адміністрації про визначення місця проживання малолітніх дітей,  яка відкрита за правилами  загального  позовного провадження та призначена до розгляду на 09 годину 30 хвилин 02.03.2021 року.

В дане судове засідання у вказаній справі , що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О. Бурди , 37 , смт Ружин , Житомирської області , викликається в якості відповідача Савельєв Сергій Іванович, 03.07.1962 року народження , останнє відоме місце проживання якого вул. Слави, 20 , с. Чорнорудка , Ружинського району, Житомирської області .

Відповідачу надається строк на подання відзиву на позов протягом 15 днів з дня публікації даного оголошення на веб-порталі суду , або з дня отримання копії ухвали судді про відкриття провадження по справі .

У випадку неявки відповідача в дане судове засідання судом може бути ухвалене заочне рішення за наявними матеріалами справи .  

Суддя                        О.В. Митюк