flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду відповідача Столітню Тамару Володимирівну

25 листопада 2020, 11:15

Ружинський районний суд Житомирської області, повідомляє, що в провадженні Ружинського районного суду перебуває  заява ТОВ «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення строку пред’явлення виконавчого листа до виконання по цивільній справі №291/604/14-ц Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія»Європейська агенція з повернення боргів» до Столітньої Тамари Володимирівни про стягнення заборгованості за кредитним договором,   розгляд заяви призначено  на 10 год. 30 хв. 14 грудня  2020 року.

            В дане судове засідання у вказаній справі, що відбудеться в приміщенні Ружинського районного суду Житомирської області за адресою: вул. О.Бурди, 37, смт. Ружин, Житомирська область, викликається в якості відповідача  - Столітня Тамара Володимирівна,

           Відповідно до ч.3 ст.433 ЦПК України заява розглядається в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Їх неявка не є перешкодою для вирішення питання про поновлення пропущеного строку. Суд розглядає таку заяву в десятиденний строк.